Μπάλος - Λουτρό - Φαράγγι της Σαμαριάς

Στη Νότιο Δυτική Κρήτη έχει άγρια φαράγγια, απότομα βουνά, αλλά κυρίως μαγευτικές παραλίες που μπορείτε να επισκευθείτε εύκολα κάνοντας μια κρουαζιέρα μαζί μας.

Γρήγορο ερώτημα-


Χάρτης

Πρόγραμμα

9.00AM
Καλωσόρισμα καλεσμένων στο σκάφος και περιήγηση στους χώρους του.
Αναχώρηση από το λιμάνι των Χανίων για τον Μπάλο.
10.00AM – 11.00AM
Άφιξη στην πολύχρωμη λιμνοθάλασσα των Χανίων που είναι πρόσφατα βραβευμένη σαν μια από τις εκατό καλύτερες παραλίες του κόσμου στην 9η θέση όπου καθόμαστε για μια ώρα.
12.30PM -14.00PM
Θα περάσουμε κοντά από την παραλία της Παλαιώχωρας και της Σούγιας με δευτερο προορισμό την παραλία της Μασχάλης που είναι ακριβώς δίπλα στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς (Αγία Ρουμέλη).
14.10PM -15.10PM
Τρίτος προορισμός η μοναδική στρωμένη με βότσαλο παραλία του Αγίου Παύλου με το ομώνυμο Βυζαντινο εκκλησάκι που χρονολογείται απο τον 10ο αιώνα. Το τοπίο είναι φανταστικό και είναι ιδανικός προορισμός για αυτούς που θέλουν ερημικές παραλίες.
15.10PM -17.20PM
Αναχώρηση με προορισμό για τον τέταρτο προορισμό μας την μοναδική και δημοφιλέστατη παραλία Μάρμαρα που βρίσκεται στην έξοδο του φαραγιου της Αράδαινας.
Αυτό που χαρακτηρίζει την παραλια είναι τα βράχια τα οποία έχουν τη μορφή στρώσεων λευκού μαρμάρου τα τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά και οι μοναδικές σπηλιές που μπορείται να εξερευνήσετε με μάσκα. Τρώμε και αναχωρούμε για τον επόμενο προορισμό.
17.20PM -18.20PM
Πέμπτος προορισμός μας είναι τo Λουτρό που είναι ένα πανέμορφο μικρό γραφικό ψαρoχώρι που πήρε το όνομα του από τα λουτρά που βρέθηκαν εκεί.
18.30PM -19.30PM
Τα Γλυκά Νερά είναι ο έκτος μας προορισμός είναι από τις ομορφότερες παραλίες της νότιας Κρήτης και της Ευρώπης και ονομάστηκε έτσι από τις πηγές γλυκού νερού που αναβλύζουν στη θάλασσα.
19.40PM – 20.40PM
Ο τελευταίος μας προορισμός είναι ο Ίλιγγας μια απίστευτης ομορφιάς παραλία με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και ασημένια χοντρή άμμο στην έξοδο του φαραγγιού Καβή. Έχει δύο παραλίες, και στις δύο παραλίες υπάρχουν αρκετές σπηλιές που μπορούμε να επισκεφτούν κολυμπώντας οι επισκέπτες μας.
20.50PM
To ταξίδι μας έχει τελειώσει στο πανέμορφο γραφικό λιμάνι των Σφακίων.

 Menu

Motor Yacht Baby Face menu

Motor Yacht Lady Roula I menu

Power Boat Axopar 37 menu

Παροχές

 Φαγητά
 Ποτά
 Πλήρωμα 3 ατόμων
 Καύσιμα
 Δωρεάν Internet WiFi
Πετσέτες
 Ηχοσύστημα
TV

Extras

  • Ψάρεμα
  • Κατάδυση με εκπαιδευτή μαζι μας και αν ζητηθεί και επαγγελματία υποβρύχιο φωτογράφο
  • Θαλάσσιο Σκι
  • Jet Ski
  • Flying Board

Αίτημα προσφοράς

Σχετικές προτάσεις